Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.epaenergy.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.epaenergy.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Στόχοι & Στρατηγική

ΜΕΝΟΥ

Η Αγορά

Η Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) δραστηριοποιείται στις  περιφέρειες της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας,  τροφοδοτώντας με Φυσικό Αέριο 12 Δήμους της Θεσσαλονίκης καθώς και 6 Καλλικρατικούς Δήμους της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η κατανάλωση του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να φτάσει το έτος 2016 τα 191,3 εκ. κυβικά ενώ στη Θεσσαλία  τα 97,8 εκ. κυβικά, καλύπτοντας όλους τους δυνατούς τομείς κατανάλωσης (οικιακό, τριτογενή, βιομηχανία), ενώ για το έτος 2017,  η κατανάλωση του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ξεπεράσει τα 211 εκ. κυβικά και στη Θεσσαλία τα 98 εκ. κυβικά.

Η διείσδυση του φυσικού αερίου θεωρείται ικανοποιητική σε ό,τι αφορά την οικιακή χρήση για θέρμανση και ζεστό νερό, ενώ παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανόδου στον τομέα του Κλιματισμού και της Συμπαραγωγής, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη χώρα μας προσφέρονται οι κατάλληλες κλιματολογικές και ενεργειακές συνθήκες για να διαδοθούν ευρέως οι νέες χρήσεις.